Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Göteborg

Söker du snickare i Göteborg? Låt oss hjälpa dig. Vi har massor med snickare över hela landet. Det fungerar så att du anger vad du behöver få gjort så sköter vi resten och sätter dig i kontakt med olika hantverkare i din geografiska närhet. De som tar kontakt med dig efter att du lämnat en förfrågan är de som faktiskt vill ha uppdrag. Du slipper därför ringa runt till dessa som har fullt upp. Och kom ihåg att tjänsten är gratis!

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Snickare

Göteborg

Snickare

Göteborg

Snickare

Göteborg

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Göteborg.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Göteborg finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Göteborg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Göteborg

Det bor 513338 personer i Göteborg och senaste året har 6421 personer flyttat in till kommunen. I Göteborg fanns det 2010 13372 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Att anlita Snickare

Det är väldigt många som väljer att anlita en snickare i Göteborg varje dag. Att anlita en snickare kan vara ett bra val om man inte är händig, om du är noggrann redan när du beställer tjänsten minskar du risken för att något kommer gå fel.

Varför det blir konflikter mellan snickaren och köparen beror ofta på att de har olika värderingar och missförstått vad som ska ingå i priset. För att minska risken för missförstånd är det viktigt att man skriver ett skriftligt och formellt kontrakt Det går självklart att ändra kontraktet under tiden, men det är en säkerhet att ha kontraktet. Finns det inget kontrakt så står man där ord mot ord om någon konflikt.

Lite saker man bör tänka på:

- Man bör aldrig anlita något snickare som utför svartjobb. Skulle det bli fel finns det ingen försäkring och skulle det hända något med snickaren när han utför arbetet så kan du bli skadeståndsansvarig

- Se till så snickaren har ett F-skattebevis, skulle det vara så att han gör arbetet utan det så kan du både kan få betala skatt och sociala avgifter.

- Kolla upp om snickaren är med i någon hantverkarorganisation, skulle dem vara det så har du en extra trygghet, då du kan klaga om du är missnöjd.

- Det är bra om du kontrollerar hos kronofogden så inte företaget har några obetalda skatter eller andra skulder. Du behöver företagets organisationsnummer som du får fram genom firmans namn via skattemyndigheten.

- Be gärna snickaren att lämna referenser till tidigare arbeten så du kan kolla upp hur arbetet blev.

- Är priset väldigt lågt jämfört med de andra firmorna så ska du vara lite skeptisk, kolla upp så allt ingår och att det är seriöst.

- Betala aldrig i förskott, det försämrar chanserna att få tillbaka sina pengar vid reklamation.

- Det finns över 180 olika snickarfirmor i Göteborg och det går inte att sitta att jämföra de allihopa. Kolla med släckt och vänner om de har anlitat någon snickare det senaste, har det de och är nöjda kan det vara ett bra alternativ att ber om en offert av dom.

I Sveriges näst största stad ligger på västkusten och det bor det ungefär 550 000 människor i den nästan 400 år gamla staden Göteborg.

Visar alla Snickare i Göteborg

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Ringögatan 36 GÖTEBORG

031 - 652680

Mellanstort företag som utför de flesta olika typer av storlekar på entreprenader. Bland kunderna finns bland annat Volvo och Shell.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Byggnads AB Tornstaden

Wrangels Trappgata 1 GÖTEBORG

031 - 3501500

Bygger större entreprenader som nya bostäder/lokaler och tillbyggnader.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

SB Snickeri & Bygg AB

Synhållsgatan 22 Göteborg

031-7243550

Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Ändra uppgifter

AF Bygg Göteborg AB

Theres Svenssons gata 9 GÖTEBORG

031 - 7624000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Bygg -S AB

Gärdsåsgatan 39 GÖTEBORG

031 - 488000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  En vägg ska halveras för att öppna upp mot köket från hallen. Från tak och ner. El måste dras om tro jag En ingång ska flyttas in till vardagsrummet

  Göteborg
 • Snickare

  1. Platsbyggd loftsäng För barn:ca 90x200 Om möjligt fästa den i vägg (vinklad vägg, ca 210 bred längst in. ) Hög takhöjd så vill ha ca 200 i höjd.

  Göteborg
 • Snickare

  Takomläggnig på villa i TOLERED

  Göteborg
 • Snickare

  Fuktgenomslag yttertak. Förmodligen pappen som inte går upp ordentligt emot vindskivor. Ruttna brädor.

  Partille
 • Snickeri / Montering

  Hej! Jag ska behandla akustiken i rummet där ska jag jobba. Det behövs att bygga en trä ram i delar som bör placeras 40cm avstånd från (och i princip täcka) befintliga gipsväggen.

  Göteborg
 • Bygga hus

  Bygga ett Tony house på hjul på 25 kvadratmeter

  Götene
 • Snickare

  Rummets storlek är ca 15 kvm. Göra om isolerat förråd till sovrum. 1. Gipsskivor på 1 st vägg hot inbyggd träfasad.

  Kungälv

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan