Register

GRATIS TJÄNST

Visar Snickare i Göteborg

Söker du snickare i Göteborg? Låt oss hjälpa dig. Vi har massor med snickare över hela landet. Det fungerar så att du anger vad du behöver få gjort så sköter vi resten och sätter dig i kontakt med olika hantverkare i din geografiska närhet. De som tar kontakt med dig efter att du lämnat en förfrågan är de som faktiskt vill ha uppdrag. Du slipper därför ringa runt till dessa som har fullt upp. Och kom ihåg att tjänsten är gratis!

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 706 förfrågningar i Juli 2020

Snickare

Orust

Snickare

Dals-Ed

Snickare

Göteborg

Visar alla Snickare i Göteborg

Assmundsons Golv AB

Klangfärgsgatan 14, Västra Frölunda

031 - 691030

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Dahlins Golv i Göteborg AB

Hildedalsgatan 24, Göteborg

031 - 191066

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

egetaepper Sverige AB

Engelbrektsgatan 28, Göteborg

031 - 7780050

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Forbo Flooring AB

Box 172, Göteborg

031 - 892000

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Golveriet AB, Sörensen

Torkelsgatan 3, Göteborg

070 - 6486859

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Byte av vindskivor, ändträ på gavlar, isolering fasad med ny panel på farstu.

  Orust
 • Snickare

  Planerar att bygga altan (ca 21 m2) på vårt torp, samt montera ny dörr och flytta ett befintligt fönster. Altan kommer att stå på plintar/stolpar samt förberedas för montage av nedsänkt badtunna. Huset ligger i Rämne.

  Dals-Ed
 • Snickare

  Vi har en ca 30m2 ”snickarbod”på tomten och vill bygga ett fritidshus/ gästhus där, antingen renovera befintlig byggnad eller riva och bygga nytt. Vi hoppas och tror man kan använda befintlig stengrund som boden står på idag. Vi kommer oxå behöva ett redskapsskjul/ förråd på ca 10 m2.

  Göteborg
 • Snickare

  Stomresning av dubbelgarage (Götenehus) ca 7x7m enligt ritning som innehåller:Väggar med fasad och panel Tak (Allt utom läggning av pannor) Montering av ett fönster och en dörr. (Eventuellt garageportar)

  Skövde
 • Snickare

  Behöver lägga parkettgolv

  Trollhättan
 • Byggare

  Torpagrund som ska göras om dvs gjuta en ny platta. Ca 15kvm. Kontakt gärna via mejl med specificerat offert.

  Munkedal
 • Snickare

  Hej, Jag bor i Linnestaden i Göteborg, gamla stenhus som är renoverade i stor utsträckning. Det har dock varit ett gammal s. k. Barracuda taki vår lägenhet som jag nu river ner.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan