Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Stockholm

Ska du bygga något som du inte hinner med själv och letar efter en snickare i Stockholm? Du fyller bara i formuläret med vad du vill ha hjälp med så skickas din förfrågan vidare till duktiga snickare. De som tar kontakt med dig efter att du lämnat en förfrågan är de som faktiskt vill ha uppdrag. Du slipper därför ringa runt till dessa som har fullt upp. Och kom ihåg att tjänsten är gratis!

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Snickare

Norrtälje

Snickare

Ekerö

Snickare

Danderyd

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Stockholm.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Stockholm finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Stockholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Stockholm

Det bor 845777 personer i Stockholm och senaste året har 17656 personer flyttat in till kommunen. I Stockholm fanns det 2010 19123 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Att anlita Snickare

Snickarens uppgift är att ta ett övergripande ansvar över renovering som, innefattar trä, som t.ex. väggar, paneler mm. Genom erfarenheterna en snickare får från sin utbildning kan dem göra de flesta typer av renovering.

Det är tusentals varje dag som söker online efter snickare i sitt hem. Det alla har gemensamt är att alla vill ha en seriös hantverkare som utför ett professionellt arbete till ett bra pris. Det är inget konstigt, det är ditt hem och dina pengar det handlar om. Ska man lyckas med det så är det bra att ta det lugnt, sök runt om de olika företagen och ta inte det första erbjudandet du får. Får du de minsta känsla av att de vill göra arbetet utan att formalia som kvitton och garantier så bör du avstå det.

Det kan uppstå problem mellan hantverkaren och köparen, detta beror ofta på de är oeniga om vad som ingick i priset. Finns det inga dokument så är det bara ord mot ord, därför är det ett bra tips att lägga lite tid i början och skriva ett välskrivet kontrakt där det står vad som ska ingå. Självklart kan kontraktet ändras under tidens gång, men varför man skriver det är för att båda ska ha full koll på vad som ska göras och missförstånd inte uppstår.

Kolla runt i din omgivning om de har anlitat någon snickare den senaste tiden som de är nöjda med. I Stockholm finns det över 500 olika snickarfirmor många av dom är bra och seriösa, men för att vaska fram det bästa är det ett bra tips att ta offerter från flera stycken samtidigt, ett perfekt läge att jämföra priser och tjänster.

När du har hittat ett par företag som passar dig bra och har ett bra pris, så är det dags att kolla upp deras bakgrund. Fuskar man med den här biten kan man få ångra sig i efterhand, sedan ROT-avdraget kom så har det kommit många oseriöst firmor. Kolla upp så de har F-skattesedel, är momspliktiga i Sverige och inte har några skulder till kronofogden. Kolla gärna upp med tidigare kunder om hur de har tyckt att snickaren har fungerat.

I Stockholm bor mer än 800 000 människor och det finns ungefär 36 000 olika arbetsplatser. Stockholm är Sveriges huvudstad, det är Sverige största stad och närmare en fjärde del av alla Sveriges företag finns här. Utöver alla dessa företag så ligger även rikstagen, kungahuset, myndigheter och regeringen här.

Visar alla Snickare i Stockholm

Andersson & Bivegård Byggare AB

Folkskolegatan 22 NB STOCKHOLM

08 - 343444

Andersson & Bivegård Byggare AB har funnits sedan 1989 och kan åta sig både komplett entreprenad eller olika delarbeten som mattläggning, måleri plattsättning, elarbete samt vvs-arbete.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Byggnadsfirma Olov Lindgren AB

Box 45079 STOCKHOLM

08 - 6902500

Byggnadsfirma Olov Lindgren AB har sedan 1938 byggt och förvaltat bostäder i Stockholmsregionen. Företaget äger idag många olika fastigheter i Stockholm. Det är alltså ingen byggfirma som åtar sig privata uppdrag för kunders räkning.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Byggnadsfirman Erik Wallin AB

Box 92 114 STOCKHOLM

08 - 54553360

Byggnadsfirman Erik Wallin AB är ett företag med historia så långt som 80 år tillbaka. Affärsidén är att utveckla ideér till en färdig produkt och ofta är det bostäder som byggs då det är deras specialitet.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Byggsnabben AB

Box 92077 STOCKHOLM

08 - 4427630

Byggsnabben är ett byggföretag som funnits sedan 1970. Företaget utför olika servicedelar inom byggarbeten såsom stambyten, reparationer för försäkringsbolag men åtar sig också privata objekt. För dig som behöver hjälp i skärgården så har de en båt som de lätt kan nå dig med.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Daniel pettersson bygg

Bergsunds Strand 35 stockholm

0701421741

utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  En trappa med ca 2 trappsteg till ytterdörr

  Norrtälje
 • Snickare

  Byte av ett fönster i trähus från 1884 Ett enkelfönster 2 gånger h 164cm b 59 cm utåtgående med 3 spröjsade glas i varje ram. Skall bytas till dubbelfönster från ex Lingbo kulturfönster

  Ekerö
 • Snickare

  Riva en kritvägg lägga klickgolv och bygga upp kritväggen med en förflyttning om ca 80 centimeter för att omvandla en walkincloset till ett litet rum.

  Danderyd
 • Snickare

  Hej! Behöver hjälp med att skära OSB3 paneler för att bygga upp 20 hyllor. Skärningarna måste vara i exakta dimensioner.

  Stockholm
 • Snickare

  Hej! Behöver hjälp med att byta ut ett dåligt träräcke, stolpar ochev trappor 8 st därtill. På ingång till en villa i Norrtälje .

  Norrtälje
 • Snickare

  Vatten skada i undervåning ca 15 kvm Köksdel samt wc dusch rum Behöver renoveras

  Norrtälje
 • Snickare

  Behöver bygga upp enkla väggar till vindsförråd.

  Upplands-Bro

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan