Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Snickare

Uppsala

Snickare

Enköping

Snickare

Enköping

KOMMUNER I Uppsala

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Behöver byggas ett nytt balkongräcke 370 cm på långsidan och 150 cm på vardera kortsidan.

  Uppsala
 • Snickare

  Renovering där det flerårigt läckt in regnvatten vid regn längs vägg innanför dörrfoder ner i tak till rum under balkong.

  Enköping
 • Snickare

  Bygga veranda med tak samt räcke som går runt hela verandan, ca 14m2, botten delen ska göras med organowood och taket ska ha röda pannor då det matchar huset

  Enköping
 • Snickeri / Montering

  Hej, vi har en trädgård som vi vill sätta upp ett staket runt. Det är ca. 23-25 meter, två hörn och två avslut, inklusive grind.

  Enköping
 • Snickare

  Bygga ett Tiny House på trailer. 2,5x6,5x4m, 3500kg. Sovloft 2,5x2,5m, trappa med förvaring.

  Heby
 • Renovera hus

  Gäller kök och vardagsrum. Regla upp nytt golv, montera nya fönster, montera altandörr, dras el och vatten, uppbyggnad av innerväggar (timmerhus)

  Enköping
 • Snickare

  Hej! Vi håller på att bygga en ny villa i Enköping, som ska vara klar i slutet av maj. Det blir dock för dyrt att bygga en carport från husentreprenören, så vi funderar på att köpa en enkel byggsats för carport och förråd, men skulle behöva hjälp med monteringen, och eventuellt även grundarbetet lite beroende på kostnad.

  Enköping

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan