Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Snickare

Uppsala

Snickare

Uppsala

Snickare

Uppsala

KOMMUNER I Uppsala

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Köks renovering. Fixa väggar och montera ny kök

  Uppsala
 • Snickare

  Behöver hjälp att ta ner väggskåp i tvättstuga och sätta upp nya. Har fått leverans från vedum på färdiga moduler. Behöver också hjälp med att ta bort dörr/dörrkarm och bygga en vägg i matsal.

  Uppsala
 • Snickare

  Stomresning av Tillbyggnader ca 90m2 på bef villa från 1936. Renovering bef villa med nytt tak, fasad mm. Vill ha ett upplägg med löpande räkning och ber i detta läge endast om timpris för snickare.

  Uppsala
 • Snickare

  Flytta en bärande vägg på övervåning i äldre hus med sadeltak. Väggen angränsar mot kattvind idag och ska flyttas så att sovrum kan inredas. Samt flytta dörröppning i annan bärande vägg.

  Heby
 • Snickare

  Sätta in ett fönster med ram.

  Heby
 • Snickeri / Montering

  Bygga ett Attefallshus(stomme) ca25kvm på villatomt i Uppsala. Mvh //Jan Karlsson

  Uppsala
 • Snickare

  Tre stycken vridfönster behöver justeras in då de är tröga att öppna och stänga samt ett som går lite snett när det är helt stängt. Nya lister behövs utvändigt och invändigt.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan