Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

Snickare

Uppsala

Snickare

Uppsala

Snickare

Uppsala

KOMMUNER I Uppsala

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Sätta upp ett stadigt takfäste 200 kg i betong.

  Uppsala
 • Snickare

  Ta ned en bärande vägg i en lägenhet i ett 30-talshus (mellan kök och vardagsrum).

  Uppsala
 • Snickare

  Platsbygge av förvaring i hall

  Uppsala
 • Snickare

  Laga badrumsfönster och balkongdörr efter inbrott.

  Håbo
 • Snickare

  Projekt 1:Vi har precis flyttat in i en 20-talslägenhet i Uppsala och skulle vilja bygga en platsbyggd bokhylla på en vägg. Något i stil med https://i. pinimg. com/originals/d6/c1/db/d6c1dba7493004f750a92e246763c019. jpg.

  Uppsala
 • Bygga om / Bygga till

  På vår altan vill vi ha växthus/uterum med fukttåligt golv. Material från Willab o Garden. Behöver råd först o sedan snickare hjälp att sätta upp m. m.

  Knivsta
 • Renovera hus

  Renovering av en parstuga från 1800-talet. Byta golv, sätta in trappa upp till övervåning, innertak och golv övervåning, nya fönster, kakla hallgolv.

  Tierp

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan