Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Snickare

Uppsala

Snickare

Östhammar

Snickare

Uppsala

Visar alla Snickare i Uppsala

AME Bygg AB

Vårfru Åhl 12, ENKÖPING

0171 - 23550

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Benchmark Bygg & Design AB

Tiby Tidsberg, UPPSALA

073 - 3242777

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Byggconstruct Ullberg & Karlsson AB

Säbygatan 25, UPPSALA

018 - 186890

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

BYGGKRAFT i Sverige AB

Vassunda Edeby 25, KNIVSTA

018 - 343000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Byggnadsfirma Axel Blomster AB

Pilvägen 21 B, UPPSALA

018 - 382174

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Bygga en större garderob men sittbänk i hallen

  Uppsala
 • Snickare

  Min kylskåp läckte vatten och blev fuktskada på golvet och under golv, jag behöver prisoffert för att åtgärda det. jag skickar bild på skadan när ni är i kontakt med mig

  Östhammar
 • Snickare

  , Jag behöver hjälp med ett dörrblad. Tre speglar, vänsterhängd, karm och hängen sedan tidigare. Måtten är inte standard, Bredd 780 x 2002 drygt.

  Uppsala
 • Snickare

  Har ett 1,5-planshus som saknar åtkomst till innertak och kattvind. Har nu fått problem med möss. Behöver snarast (ju förr desto bättre) ta upp åtkomst till innertak samt till kattvind, för att kunna genomföra bekämpning med slagfällor.

  Uppsala
 • Snickare

  Slutföra arbetet med ett nyuppsatt förråd. Det som återstår är yttertak 21 graders lutning, 12 kvm (Längd 2882, Bredd 3878) samt anpassa dörrpar till dörröppning (för breda dörrar, ska sågas uppifrån och ner). Material:

  Håbo
 • Snickare

  En skiva av trossbotten på mitt fritidshus (byggt 2004) har ramlat ned på marken, isoleringen är därmed blottad och ramlar ned den också. Skulle behöva få en ny skiva ditsatt, ev behöver någon till skiva bytas.

  Enköping
 • Innervägg

  Vi ska bygga ett extra sovrum i en lägenhet och för det behöver vi sätta upp väggar i form av ett L, ca 3,0 m + 3,7 m. Vi behöver även en dörr på den kortare av dessa. Lägenheten har tidigare haft ett sovrum på detta ställe, dessa väggar har blivit utrivna för att skapa en stor matsal.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan