Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Snickare

Uppsala

Betong / Armering

Håbo

Snickeri / Montering

Uppsala

KOMMUNER I Uppsala

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Jag vill sätta upp akutiskpaneler på min tv-vägg. Det måste skäras upp hål för eluttag, lampknappar osv. Det måste även skäras hål för tvn då denna ska se ”inbyggd” ut.

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Gjuta en platta i befintlig carport. Ca 7 x 4 meter.

  Håbo
 • Snickeri / Montering

  Behöver 4 svarvade ben till ett hemmagjort mosaikbord! Tacksam för svar.

  Uppsala
 • Snickare

  Bygge av en innervägg i lägenhet. Väggen behöver vara ca 2. 5 x 2. 5 meter stor. Plus spackling och målning av väggen så den matchar existerande vita innerväggar.

  Uppsala
 • Snickare

  En stolpe i trä som bär upp terasstak har mindre fuktskador. Stolpen behöver ev bytas ut, alt lagas

  Uppsala
 • Snickeri / Montering

  Skåp ovanför Kyl och Frys . Mått 45-60-65 2 st med dörrar. M. V. H Anita Johnsson Stockholmsv 113B 74632 Bålsta

  Håbo
 • Snickare

  Behöver hjälp med att byta ut bordsskiva samt få en förlängningsdel. Bordet är idag 70X130 och jag vill ha det till 90X 140 med tilläggsskiva 60X90. Bordet är i laserat furu och det finns skåp, hylla o kista i samma utförande.

  Östhammar

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan