Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Februari 2024

Snickare

Östhammar

Snickare

Håbo

Snickare

Uppsala

KOMMUNER I Uppsala

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Vi ska bygga ihop två befintliga altaner på vårt lantställe på Gräsö och behöver hjälp med att bygga själva stommen (allt utom trallgolv och staket) mellan befintliga altaner = ca 30 kvm. Vi behöver också hjälp att bygga ett skärmtak på 15 kvm över en del av altanen.

  Östhammar
 • Snickare

  Lägg golv Lister Innertak Garderob Ca 40 kvadrat

  Håbo
 • Snickare

  Hej, jag har ett mindre jobb som behövs. Det behöver sågas upp 2 hål och monteras ventilationsgaller på min kallvind.

  Uppsala
 • Snickare

  Ta bort ytter sopslåda och bygga väggen (trä fasad, yta ca 1,7 m2).

  Uppsala
 • Snickare

  Spalje ca 70 cm bred golv till tak. Ett elementskydd

  Uppsala
 • Snickare

  Utbyggnad av altan. Ca 5,6m bred och vill bygga ut så långt det går. Men gissningsvis ytterligare ca 1,5-1,8meter i bredd pga stenhäll.

  Knivsta
 • Snickare

  Jag önskar få vetskap om det finns möjlighet att kunna använda kattvindarna på var sida i mitt vardagsrum?Går det att göra förråd av dem?Tacksam för hjälp!

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan