Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Snickare

Enköping

Snickare

Östhammar

Snickeri / Montering

Uppsala

KOMMUNER I Uppsala

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Riva några kvm spånskiva i källaren. Sitter bakom element. Ev också spika på ny spånskiva.

  Enköping
 • Snickare

  Hej! Inte rätt forum kanske! ?Men min son som är 18 år och bor i Österbybruk söker en APL plats.

  Östhammar
 • Snickeri / Montering

  Byt av tre dörr. En 62,5 till badrummet, 72,5 till sovrummet och en halvpardörr på ca 122cm bred och högt till taket. Få hjälp med beställningen av dörrar och monteringen.

  Uppsala
 • Snickare

  Öppna lucka till torpargrund så vi kan komma in i grunden.

  Östhammar
 • Snickare

  I need to build overhead cabinet for my freezer. The cabinet size should be (upon two freezer) 60 * 2 = 120 cm wide. How much should it cost me including the cabinet?

  Uppsala
 • Snickare

  Vi önskar bygga ett litet rum ca 2x2 meter i ett hörn som idag finns i lägenheten. Alltså önskan om två väggar, en med dörr samt fönster däruppe på båda väggarna. Om möjligt gärna i början av september, även om vi har full förståelse för att detta kan bli svårt att få till.

  Uppsala
 • Snickeri / Montering

  Hjälp med att montera upp 2 st 90 cm duschdörrar mellan 2 raka väggar

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan