Register

GRATIS TJÄNST

Visar Snickare i Nyköping

Leta inte mer! På Snickare.se hittar du bra hantverkare i Nyköping. Överlåt ditt projekt till ett proffs! Beskriv bara vad du behöver hjälp med så sätter vi dig i kontakt med duktiga företag som kan hjälpa dig. Att fylla i uppgifterna till formuläret går fort och att lämna en förfrågan är gratis! Du kan spara både tid och pengar på att slippa leta själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 706 förfrågningar i Juli 2020

Snickare

Strängnäs

Snickare

Strängnäs

Snickare

Strängnäs

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Nyköpings kommun

Kommuninformation

Nyköping är en mellanstor kommun med knappt 51000 invånare som är belägen vid kusten i Södermanland, ca 10 mil från Stockholm. Näringslivet är utspritt över många olika områden. Nyköping har en variationsrik skärgård.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Vi vill ha hjälp med att ta upp ett hål i fasaden samt montera in ett fönster ovanför diskbänken i köket, mellan diskbänk och överskåp. Fönstret har måtten 140x40 cm. Det är på bottenvåningen och lätt åtkomligt från en trall på utsidan.

  Strängnäs
 • Snickare

  Jag vill få två räcken:en från garaget, annan tillaltanen, varje räcket ska passa för trestegtrappa.

  Strängnäs
 • Snickare

  2 räcken, nerför och uppför 3-stegs trappa

  Strängnäs
 • Renovera lägenhet

  Riva bort kök, renovera som rum Sätta dörr i en betong vägg Bygga inomhusväggar

  Flen
 • Snickare

  Byte av golvsockel i kök, ca 2 m. Fastsättning av lös golvsockel.

  Nyköping
 • Snickare

  En låg stödmur av trä ( med Byggtimmer ) vid tomtgränsen på en sida samt hörnan - ca. 18 m lång totalt. Stödmuren ska vara ca 40 cm men inte högre än 50 cm Om ni vill titta på tomten innan för att offerten ska bli så korrekt som möjligt, då vi kan träffas på tomten

  Trosa
 • Golvläggning

  Försäkringsärende pga vattenskada i köket. Golv som behöver bytas och läggas om.

  Eskilstuna

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan