Register

GRATIS TJÄNST

Visar Snickare i Malmö

Försöker du få tag på en snickare i Malmö? Då har du hamnat rätt! Vi har tusentals olika hantverkare i hela Sverige. Beskriv bara vad du behöver hjälp med så skickar vi vidare din förfrågan till lokala snickare och byggföretag. Det går fort att fylla i formuläret, kostar ingenting, och du binder dig absolut inte heller till något. Lycka till!

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 706 förfrågningar i Juli 2020

Renovera lägenhet

Lund

Snickare

Vellinge

Snickare

Malmö

Visar alla Snickare i Malmö

A-Inredning & Bygg GHS AB

Flygplansgatan 17, Malmö

040 - 153102

Ändra uppgifter

AB ByggCompagniet i Malmö

Olsgårdsgatan 15, Malmö

0406007800

Ändra uppgifter

AB Renovera Bygg i Skåne

Lönnbogatan 8, Malmö

-

Ändra uppgifter

Aktiv Bygg I Malmö

Kattviksgatan 25, Malmö

-

Ändra uppgifter

Alhbins Allservice

Castnersgatan 1, Limhamn

040 - 156224

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.

Senaste förfrågningar

 • Renovera lägenhet

  Lägenhetsrenovering (108 sq m) Rivning av befintliga golvsocklar och dörrfoder Bredspackling av samtliga väggar i huset, förutom badrum Målning av samtliga väggar och tak i huset, förutom badrum (Vit färg i tak och väggar) Slipning av parkettgolv i vardagsrum (26 sq m) Nya dörrfoder i samtliga rum utom invändigt badrum

  Lund
 • Snickare

  Vi har fönster i ett burspråk ,listen under fönstret är uppmurket. fönstret är ca 80 cm brett. Även en planka i hörnan är uppmurket nertill,ca 40 cm upp från marken

  Vellinge
 • Snickare

  Förråd. Längd 3,3 m. Bredd 2 m. Höjd 2,5 m. Endast ett par bräder men jag vill ha nytt takpapp på hela taket

  Malmö
 • Snickare

  Hej, Vi behöver en dörr till uteplats för vårt radhus. Höjd ca 1 m och längd ca 2m, vit färg. Hoppas att vi hörs snart.

  Helsingborg
 • Snickare

  Troligt läckage i stuprännan skadade några brädor i nära anslutning på den nedersta delen av taket, den som hänger utanför byggnaden. Jag antar att några brädor och rännan skall bytas ut. Jag skickar gärna bilder på hur det ser ut nu.

  Eslöv
 • Snickeri / Montering

  Behöver hjälp med att sätta upp persienner/ gardinskenor i 5 rum. Samt skruva upp 4 hyllor. Varav minst en kommer vara i en stenvägg så slagborr är nog en stor fördel.

  Ystad
 • Trappor

  Renovera oinredd vind från grunden. 2 sovrum och 1 allrum flytta upp bjälkarna så det blir bättre takhöjd. 32 m lång och ca 5-6 m brett. Murstock mitt i huset Sätta in en trappa i huset.

  Hässleholm

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan