Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Öckerö

Söker du efter snickare eller hantverkare i Öckerö? Då kan du sluta leta! Vi hjälper dig. Vi kommer sätta dig i kontakt med duktiga hantverkare som i sin tur får ta kontakt med dig via telefon eller epost. Istället för att lägga tid på att ringa runt många olika företag behöver du bara spendera några minuter på att fylla i formuläret. Att lämna en förfrågan är kostnadsfritt och du binder inte upp dig till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Snickare

Ale

Staket / Insynsskydd

Kungälv

Snickare

Partille

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Öckerö.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Öckerö finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Öckerö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Öckerö

Det bor 12467 personer i Öckerö och senaste året har 157 personer flyttat in till kommunen. I Öckerö fanns det 2010 209 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Öckerö kommun ligger på västkusten i Göteborgs norra skärgård. Det är en kommun som består av totalt 10 bebodda öar och har totalt ca 12200 invånare. Det krävs färja eller båt för att nå kommunen. Lanskapet består till största delen av ren skärgårdmiljö. Närheten till Göteborg gör att många pendlar ut men det egna näringslivet domineras av marina företag.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Taknockpanna ramlat ned i stormen 23/2-24, behöver ersättas snarast möjligt

  Ale
 • Staket / Insynsskydd

  Bygga ett staket med c:a 25 stolpar 96x96 - 70 cm långa. + (jordankare) 2 meters mellanrum 2 rader med trall virke 28 x 120 liggande. . c:a 44 meter

  Kungälv
 • Snickare

  Träbalkong behöver renovering. trämuren bröts i stormen

  Partille
 • Snickare

  Jag behöver nya vindskivor samt täckplåt på en alt. Bägge gavlarna. Till nock ca 7 meter, varje vindskiva är ca 5 meter.

  Ale
 • Snickare

  Byte av köksbänkar (idag perstorp som skall bytas till nya perstorpsbänkar) Två ytor:den ena är 225 x 60 och inkluderar diskho och vask. Den andra är 40 x 60

  Tjörn
 • Takarbeten / Hängrännor

  Lägga plåttak på mindre fritidshus. Huset är beläget på Stora Hasselön, nära det lilla samhället Slussen. Ön saknar broförbindelse.

  Orust
 • Snickare

  Jag har en stålbalk som sitter i nocken inne i mitt poolrum och som går ca 1 meter in på min vind. Denna balk är inte isolerad och det bildas kondens inne i den som går ut på vinden. Jag skulle vilja ha denna balken isolerad och där det blivit lite beläggning på innertaket vill jag ha åtgärdat.

  Munkedal

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan