Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Jönköping

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Snickare

Jönköping

Snickare

Värnamo

Snickare

Eksjö

KOMMUNER I Jönköping

Filtrering

Sökfilter

 • Jönköpings län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Vi har en terrass under en del av vårt hustak med en bärande pelare på mitten. Vår plan är att bygga till taket och glasa in och vill då ha hjälp med att flytta eller ta bort pelaren på mitten. Vet inte exakt hur man kan göra.

  Jönköping
 • Snickare

  Montera ny kök i min lägenhet

  Värnamo
 • Snickare

  Hej! Behöver hjälp med att renovera ett utrymme som består av kök och vardagsrum (öppen planlösning) där ytan är drygt 35 kvm. Vi vill ha hjälp med rivning av befintligt kök och golv, samt montering och uppsättning av nytt kök (inkl.

  Eksjö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Kulle vilja ha en offert på ett platt papptak på ett radhus endast själva huset i Nässjö och 1 hängränna och plåtarbete skulle tro att det är ca 115 kvadratmeter kanske extra meddelande :jag har svårt att nås på telefon på dagarna så prata in ett meddelande så ringer jag upp eller skicka på min mail

  Nässjö
 • Snickare

  Byta vindskivor på villa. Har nya vindskivor och behöver hjälp med demontering och montering

  Jönköping
 • Snickare

  Behöver en snickare för att göra ett staket på en ganska stor tomt. Dock ganska enkel stil, två slanor. Bor i USA och hinner inte göra det skälv.

  Vetlanda
 • Snickare

  Planerar renovera toaletten. Kommer göra om den till ett badrum. Ny väggar, elgolvvärme, spotlights, ny vvs för dusch, byte av fönster m. m Har ni möjlighet att likaså detta och lämna en offert?

  Jönköping

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan