Register

GRATIS TJÄNST

Offertförfrågan från Snickare

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Kamin & Skorsten

Bengtsfors

Snickare

Göteborg

Snickeri / Montering

Nacka

Om oss

Snickare.se är en sajt som för samman människor med renoveringsbehov av något slag med professionella snickare. Vi tycker inte att det är rimligt att den som vill använda sig av byggfirmor skall behöva ringa runt och jaga upptagna snickare. En enklare lösning tycker vi för alla parter är att man istället får kostnadsförslag från snickare som är intresserade att åta sig projektet. Du som använder tjänsten behöver inte göra något annat än att fylla i ett formulär.

Snabbt, enkelt och man sparar både pengar och tid!

För att säkerställa kvalitén på de snickarna som är anslutna till tjänsten så genomgår varje företag en kontroll där det bland annat kollas att man har F-skatt. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg!

Snickare.se ägs av Trove AB men drivs i samarbete med Westcoast Digital AB och Comp Media AB (Dorunner.se)

Företagen bakom sajten har lång erfarenhet av utveckling och drift av stora tjänster på webben och har sitt säte i Trollhättan.

Om det är något du funderar över så använder du nedanstående formulär för att maila oss eller så kontaktar du oss på telefonummer: 08-580 800 05

Kontakta oss

Snickare.se

08 - 580 800 05

Måndag-Fredag 09.00-17.00

info@snickare.se

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Regla innerväggar under en totalrenovering, behöver hjälp ca 40 i veckan under 3 till 4 veckor.

  Halmstad
 • Snickare

  Ett garage tak som det ska läggas papp på. och ja Hjälper till. taket är 12x4m. Ställning finns. Så de blir ca. 4 längder om rullen är 1m. först rulla över pressen på andra sidan.

  Gävle
 • Fasad / Fasadrenovering

  Fritidshus med plintgrund. Plintar har rubbats och står snett vilket medfört att yttervägg börjat släppa. Huset står i sluttning och plintarna är ca 85 cm höga.

  Norrtälje
 • Snickare

  Tillkapning och ihopsättning av två bänkskivor till en Jag har två nyköpta bänkskivor i acajou (odlad mahogny), https://www. bauhaus. se/bankskiva-acajou-2020x620x26mm-a-b-postformad. Dessa ska kapas till och sättas ihop i "ryggen" till en skiva med måtten 192x123 cm. Jag skickar gärna en pdf med de åtgärder jag behöver få gjorda.

  Vallentuna