Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Salem

Letar du efter en snickare i Salem? Leta inte längre! Vi hjälper dig. Beskriv vad du behöver hjälp med så kommer din förfrågan att skickas vidare till lokala snickare och byggarbetare som sedan kommer att höra av sig till dig via telefon eller epost. Det går fort att fylla i formuläret. När företagen kontaktat dig väljer du sedan helt själv om och vilka du vill anlita. Tjänsten är inte bindande.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Snickare

Solna

Snickare

Danderyd

Snickare

Upplands Väsby

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Salem.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Salem finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Salem som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Salem

Det bor 15422 personer i Salem och senaste året har 78 personer flyttat in till kommunen. I Salem fanns det 2010 227 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Salems kommun är en av de minsta kommunerna i Stockholms län och har gamla anor med rötter från 1100-talet. Salem har ca 15000 invånare och närinsglivet består till stor del av tjänste och servicesekorn. Det en hög andel enmansföretag.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Vi vill ha hjälp med byte av bänkskiva från IKEA ca 4 m samt byte av spis och diskho i skivan

  Solna
 • Snickare

  Plarsbygga en bokhylla av tillsågade MDF skivor. Mått Bredd 2400, Höjd 1100, Djup 300. Skall målas.

  Danderyd
 • Snickare

  Tillbyggnad av en takkupa, vi vill bygga ett till rum på övervåning, där det idag är kattvind. Vi vill sätta in en takkupa, flera grannar har gjort detta på samma slags hus. Rummet blir ca 7,5 kvm och takkupan ca 2,4 meter bred med 1 fönster.

  Upplands Väsby
 • Snickare

  ( 34 m2) Riva en vägg mellan kök/vardagsrum. (Syfte:öppen planlösning) Riva en vägg till en garderob i syfte att få plats m en säng istället. Montera nytt kök .

  Stockholm
 • Snickare

  Behöver hjälp med att sätta upp en köksfläkt i ett nyrenoverat kök. På grund av dålig hållfasthet i den bakomliggande väggen kunde elektrikern inte sätta upp fläkten, utan den behöver sättas fast med kemankare. Två hål är redan borrade och el är färdigt framdragen.

  Stockholm
 • Snickare

  Behöver riva gipsvägg mellan hallen/köket. Behöver ha proffs person eftersom elvägguttagen behöver flyttas till väggen bredvid.

  Stockholm
 • Snickare

  Hej! Söker en duktig snickare att bygga en platsbyggd bokhylla. Väggen är cirka 260 x 255 meter och en överdel över ett dörrparti som är cirka 75x50 cm.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan