Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Salem

Letar du efter en snickare i Salem? Leta inte längre! Vi hjälper dig. Beskriv vad du behöver hjälp med så kommer din förfrågan att skickas vidare till lokala snickare och byggarbetare som sedan kommer att höra av sig till dig via telefon eller epost. Det går fort att fylla i formuläret. När företagen kontaktat dig väljer du sedan helt själv om och vilka du vill anlita. Tjänsten är inte bindande.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Snickare

Sundbyberg

Snickare

Stockholm

Snickare

Stockholm

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Salem.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Salem finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Salem som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Salem

Det bor 15422 personer i Salem och senaste året har 78 personer flyttat in till kommunen. I Salem fanns det 2010 227 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Salems kommun är en av de minsta kommunerna i Stockholms län och har gamla anor med rötter från 1100-talet. Salem har ca 15000 invånare och närinsglivet består till stor del av tjänste och servicesekorn. Det en hög andel enmansföretag.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Hej, Jag och min sambo skulle önska en offert på en renovering av följande punkter:Spackla över borrhål, måla om hall, kök/vardagsrum & 2 sovrum (ca 63 kvm totalt). Byta nuvarande golv- och -dörrlister till nya samt sätta upp taklister.

  Sundbyberg
 • Snickare

  Jag behöver återställa en innervägg som de som bodde i min lägenhet tidigare tagit ner. Som det är nu har de tagit opp en stor portal som är ca 2x3m och jag behöver sätta in en vägg och endast ha en vanlig dörr där!

  Stockholm
 • Snickare

  Befintlig ytterdörr till lägenhet är gammal och har dålig ljudisolering. Den måste behållas eftersom andra lägenheter har samma utsida. Men dörren bör tätas och justeras.

  Stockholm
 • Snickare

  Platsbyggd garderob med färdiga stommar från IKEA eller liknande. Dörrspeglar alt släta dörrar beroende på pris. 266 hög, 115 bred och 70 djup ( inte helt exakta mått)

  Stockholm
 • Snickare

  Jag skulle vilja ha hjälp att bygga ett attefallshus om 30 kvadratmeter på vår tomt. Antingen från grunden eller via byggsats beroende på vad som ger det mest förmånliga priset.

  Huddinge
 • Snickare

  Jag skulle vilja riva en vägg och på så sätt förstora befintlig walk in closet i hallen. Därefter skulle jag vilja platsbygga garderober inuti walk in closeten.

  Huddinge
 • Snickare

  Trädäck på c:a 110 kvm runt ett hus, en trappa c:a 3 steg ungefär mitt på trädäcket. En sektion lite högre än andra, totalt tre nivåer. Belysning i trädäck samt vattenledningar under.

  Lidingö

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan