Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Österåker

Har du inte tid eller lust att snickra själv? Vi hjälper dig att hitta snickare i Österåker. Överlåt ditt projekt till ett proffs! Beskriv bara vad du behöver hjälp med så sätter vi dig i kontakt med duktiga företag som kan hjälpa dig. Istället för att lägga tid på att ringa runt många olika företag behöver du bara spendera några minuter på att fylla i formuläret. Att lämna en förfrågan är kostnadsfritt och du binder inte upp dig till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Snickare

Stockholm

Snickare

Solna

Snickare

Stockholm

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Österåker.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Österåker finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Österåker som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Österåker

Det bor 39501 personer i Österåker och senaste året har 348 personer flyttat in till kommunen. I Österåker fanns det 2010 682 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Österåker kommun ligger i Uppland i södra Roslagen och har ca 38700 invånare. Terrängen består av både skärgård, barrskog och sjöar. Det är en snabbväxande kommun där näringslivet domineras av många mindre företag inom tillverkningsindustri samt tjänsteföretag.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Behöver en sängram med ribbotten till en madrass i specialmått. Det är en 120cm sängram med ett av hörnen "avskuret" så att ena kortsidan blir 90cm. Går inte att bifoga en bild här men en ritning hur jag har tänkt mig finns.

  Stockholm
 • Snickare

  Har en stugan helt renoverad i 2017. Nu behover jag anpassar utomhus trappan och antal steg, slitbanebredd och stigning behöver ändras samt altan/verandaens höjd.

  Solna
 • Snickare

  Trästaket runt en tomt på ca 1000 kvm. Vi vill använda en staketprofil som är sekelskiftetskaraktär. Vitt staket.

  Stockholm
 • Snickare

  Jag behöver hjälp med att riva två stycken innerväggar som är ungefär 3,5 meter breda (jag har inte exakta höjdmåtten men detta är i en kontorslokal så väggarna går upp ovanför undertaket). Jag vill sedan bygga upp tre stycken nya innerväggar, två av dessa blir 3,5 meter breda och den tredje 4,5 meter bred. Dessa nya väggar måste ha dubbelgips på vardera sidor och isolering för att det ska bli så ljudisolerat som möjligt då dessa rum kommer vara till för musikproduktion och inspelning av olika instrument.

  Stockholm
 • Bygga om / Bygga till

  Bygga ut huset med ett extra rum med ca 25 kvm

  Stockholm
 • Snickare

  Byte av brädor vid taknocken plan två ovanför däck. Kontroll av övriga brädor.

  Norrtälje
 • Snickare

  Byta tre dörrkarmar och sätta upp tre nya dörrar (inomhus) Jag fixar allt material, behöver hjälp och sätta upp allt. Vill gärna ha prisexempel inkl rotavdrag. Jag jobbar treskift, vill ha kontakt initialt via mail eller SMS till att börja med.

  Järfälla

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan