Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Ekerö

Leta inte mer! På Snickare.se hittar du snickare i Ekerö. Genom vår matchningsmotor lägger du in en förfrågan på jobbet du vill ha utfört och vi sätter er sedan i kontakt med hantverkare i din närhet. Varför ödsla tid på att ringa runt när du kan få snickarna och byggfirmorna att ringa dig istället. Kom ihåg att det inte heller kostar dig något att lämna en förfrågan

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Snickare

Sollentuna

Snickare

Österåker

Snickare

Stockholm

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Ekerö.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Ekerö finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Ekerö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Ekerö

Det bor 25343 personer i Ekerö och senaste året har 315 personer flyttat in till kommunen. I Ekerö fanns det 2010 439 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Visar alla Snickare i Ekerö

Ekerö Bygg & Entreprenad AB

Box 56 EKERÖ

08 - 56031035

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Luven Bygg Service

Ekuddens Väg 22 A EKERÖ

08 - 56034

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Ekerö kommun har ca 25000 invånare och har en spännande historia. Drottningholms slott ligger vackert vid inkörsporten till kommunen. Hälften av kommunens arbetstillfällen finns inom tjänste- och servicenäringarna.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Jag vill plats bygga en våningssäng/familjesäng, alltså där underbädden är 120 - 130 cm Vill också att stege ska byggas i bakre delen av sängen. Jag önskar svar på mail i första hand

  Sollentuna
 • Snickare

  Farstukvist med trappsteg och sittbänkar. Taköverbyggnad med taktegel. En altan brevid farstukvisten.

  Österåker
 • Snickare

  Byte av 2st fönster på övre våningen i ett radhus. Nya fönster är beställda med samma karmyttermått som de gamla. 1350 x 1300 mm.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Hej, Jag har två katter som vill ut i balkongen. Vår balkong är högst uppe i våning 4 utan tak på 9 kvadrat meter. Jag undrar om ni kan näta in min balkong för att säkerhets ställa katternas säkerhet?

  Täby
 • Snickare

  Vi behöver hjälp att bygga in garderober i hall och sovrum i vår lägenhet. På bifogade bilder ser du hur det ser ut idag och sedan på ett ungefär hur vi tänker oss att det ska se ut när det är klart. Mått finns nedan:

  Stockholm
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Traditionellt träfönster b 10 dm x h 7 dm med mittstolpe och 2 fönsterbågar, som är spröjsade. så att det blir 4 mindre rutor per fönsterbåge. Jag kan acceptera löstagbar spröjs. Helst tätvuxet virke, omålat eller grundmålat i vitt.

  Norrtälje
 • Snickare

  Jag behöver hjälp med att flytta en köksfläkt som vi har satt upp. Borra nya hål i metallen på fläkten och sätta upp köksluckan framför. Det behöver vara klart senast tisdag den 12 september.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan