Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Heby

Söker du hjälp med ett byggporjekt? Sitter du dig i Heby? Vi hjälper dig att hitta en bra snickare! Genom vår matchningsmotor lägger du en förfrågan på arbetet du vill ha utfört och vi sätter dig sedan i kontakt med lokala snickare som hör av sig till dig. Det går fort att fylla i formuläret. När företagen kontaktat dig väljer du sedan helt själv om och vilka du vill anlita. Tjänsten är inte bindande.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Snickare

Uppsala

Snickare

Heby

Innertak / Undertak

Östhammar

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Heby.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Heby finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Heby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Heby

Det bor 13396 personer i Heby och senaste året har 27 personer flyttat in till kommunen. I Heby fanns det 2010 417 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Heby kommun

Kommuninformation

Heby kommun i Uppland har ca 13400 invånare och är beläget knappt 5 mil från Uppsala. I näringslivet dominerar service- och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Hej, Vi har en serveringsgång med platsbyggda skåp, med dörrar av pärlspont. Efter ca 120år har dörrarna slagit sig och är vinda av varierande grad. 4st dörrar har måttet 1300x450, samt 4st 800x450.

  Uppsala
 • Snickare

  Byta ut alt. halvsula 10-12 stockar på två väggar i ett gammalt 5x5 m stort härbre. Finns 10 st drygt 7 m långa tilllyxade och torra stockar som möjligen kan användas.

  Heby
 • Innertak / Undertak

  Höjning, avveckling av takhöjd i gammal ladugård som ska byggas om till stall. Bilning, gjutning, VVS. Ladugård/stall i halvputs/överdel byggd i timmer.

  Östhammar
 • Snickare

  Jag har fått ett hål i en gipsvägg som måste lagas. Hålet är ungefär 10-15 cm långt och 5-7 cm brett. Om det är möjligt så snabbt som möjligt vore jättebra, Mvh Liam

  Uppsala
 • Snickare

  Garderobslösning från Electrolux Home B:2781 x H:2500 X D:

  Uppsala
 • Snickare

  Har ett japanskt lackkorsett som tappat två dekorationer som måste limmas i.

  Uppsala
 • Snickare

  - Montering och installation av kommod/tvättställ - Montering och installation av dusch (inklusive duschstång och blandare) - Montering av två badrumskrokar - Montering av dörr i befintlig väggöppning i betongvägg - Demontering av väggsidostycke och taköverstycke runt en annan väggöppning i träregelvägg - Montering av tavellist i betongvägg - Nedmontering av tidigare tvättställ och dusch Allt material är införskaffat

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan