Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Östhammar

Har du inte tid eller lust att snickra själv? Vi hjälper dig att hitta snickare i Östhammar. Vår tjänst går ut på att du helt enkelt anger vad du behöver hjälp med och vi sätter dig sedan i kontakt med duktiga hantverkare som får höra av sig till dig. Du kan spara mycket tid genom att slippa ringa runt till olika snickare utan istället lämna en förfrågan och låta dom kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Snickare

Uppsala

Snickare

Heby

Innertak / Undertak

Östhammar

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Östhammar.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Östhammar finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Östhammar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Östhammar

Det bor 21383 personer i Östhammar och senaste året har 18 personer flyttat från kommunen. I Östhammar fanns det 2010 638 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Visar alla Snickare i Östhammar

Öregrund Bygg AB

Gammelbyn 19, ÖSTHAMMAR

0173 - 31450

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Östhammars kommun

Kommuninformation

Östhammar är en kommun belägen i Roslagen i Uppland med ca 21400 invånare. Ungefär 30 % av invånarna bor på landsbygden. Kommunen har en gammal tradition inom gruvdrift som nu till mångas glädje har återväckt genom Dannemoras nysatsning. I övrigt finns det mycket industriföretag i regionen.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Hej, Vi har en serveringsgång med platsbyggda skåp, med dörrar av pärlspont. Efter ca 120år har dörrarna slagit sig och är vinda av varierande grad. 4st dörrar har måttet 1300x450, samt 4st 800x450.

  Uppsala
 • Snickare

  Byta ut alt. halvsula 10-12 stockar på två väggar i ett gammalt 5x5 m stort härbre. Finns 10 st drygt 7 m långa tilllyxade och torra stockar som möjligen kan användas.

  Heby
 • Innertak / Undertak

  Höjning, avveckling av takhöjd i gammal ladugård som ska byggas om till stall. Bilning, gjutning, VVS. Ladugård/stall i halvputs/överdel byggd i timmer.

  Östhammar
 • Snickare

  Jag har fått ett hål i en gipsvägg som måste lagas. Hålet är ungefär 10-15 cm långt och 5-7 cm brett. Om det är möjligt så snabbt som möjligt vore jättebra, Mvh Liam

  Uppsala
 • Snickare

  Garderobslösning från Electrolux Home B:2781 x H:2500 X D:

  Uppsala
 • Snickare

  Har ett japanskt lackkorsett som tappat två dekorationer som måste limmas i.

  Uppsala
 • Snickare

  - Montering och installation av kommod/tvättställ - Montering och installation av dusch (inklusive duschstång och blandare) - Montering av två badrumskrokar - Montering av dörr i befintlig väggöppning i betongvägg - Demontering av väggsidostycke och taköverstycke runt en annan väggöppning i träregelvägg - Montering av tavellist i betongvägg - Nedmontering av tidigare tvättställ och dusch Allt material är införskaffat

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan