Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Östergötland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Snickare

Boxholm

Snickeri / Montering

Linköping

Snickare

Linköping

KOMMUNER I Östergötland

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Hjälp med lister till ytterdörren runt om hjälp med en ny toalett dörr. Ett nytt litet fönster i köket. en kökslucka som har tappat färg o flagnat av ånga

  Boxholm
 • Snickeri / Montering

  Behov av golvlister under köksskåp i kök. Fanérgolv tar dock slut relativt nära kanten av köksskåp vilket betyder att det inte finns mycket golvyta att jobba med för under köksskåpen är det endast ojämn betonggolv. Öppen för förslag på lösning.

  Linköping
 • Snickare

  Bygga ut trallgolv. Har just nu ca. 72 kvm trall som jag skulle vilja bygga ut till ca.

  Linköping
 • Snickare

  Riva garderober på en vägg och sätta in nya med skjutdörrar

  Motala
 • Snickare

  Behöver bygga ett nytt staket

  Motala
 • Snickare

  Hej! Jag undrar om det finns möjlighet att få hjälp med att byta ytterpanel på mitt radhus, uterum och två förråd?Huset är 2-plans med panel endast upptill på fram- och baksida, och kanske främst, fixa panelen på ett skruttigt uterum och två halva förråd.

  Linköping
 • Håltagning / Borrning

  Snabbt jobb?Tänker hänga upp en skulptur på kanske 1-2 kg i taket. Jag vet inte hur man monterar saker i tak?

  Linköping

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan