Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Ödeshög

Försöker du få tag på en snickare i Ödeshög? Då har du hamnat rätt! Vi har tusentals olika hantverkare i hela Sverige. Ange bara vad du behöver hjälp med så kommer vi sedan skicka vidare din förfrågan till lokala snickare och byggföretag. Det går snabbt att fylla i formuläret. När snickarna kontaktat dig väljer du sedan själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Snickare

Linköping

Snickare

Kinda

Snickare

Ödeshög

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Ödeshög.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Ödeshög finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Ödeshög som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Ödeshög

Det bor 5289 personer i Ödeshög och senaste året har 30 personer flyttat från kommunen. I Ödeshög fanns det 2010 174 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Ödeshög kommun ligger i Östergötland intill Vättern och har ca 5300 invånare. Det finns gamla anor i kommunen då man hittat boplatser från stenåldern. Terrängen växlar mellan kuperat skogs och slättlandskap. Näringslivet består till stor del av industriföretag och jord- och skogsbruksföretag.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Byta köksluckor, målning, snickeri ca 30 kvm

  Linköping
 • Snickare

  Skulle vilja ha ventilation installerad i en liten bod 24 kvm, bottenvåning och sovrum på ovanvåning. Ett duschrum med luftutsläpp.

  Kinda
 • Snickare

  Har ett inglasat uterum med tre murkna (längst ner )bärande stolpar. Lite av syll också. Har tagit bort ytterpanel för att komma åt att se.

  Ödeshög
 • Snickare

  Vi har en färdig garagegrund och vi behöver bygga färdigt. Det är dubbel garage med förråd i Vadstena.

  Vadstena
 • Snickare

  Utbyte av två till tre större ytterpanelbrädor, mellan 2 till 3 meter långa. Sätta igen en lucka i innertaket i källaren. Material gipsskiva, storlek ca 30 ggr 30 cm.

  Linköping
 • Snickare

  Hej ! Jag behöver hjälp för att installera en PVC balkong dörr i en lägenhet. Nuvarande dörr är fast\limad\inmurade i nuvarande konstruktion och den behövs tas bort så att den nya kan komma i och fixas på samma sätt alt.

  Motala
 • Snickare

  Toa, handikappanpassning. Borttagning av tröskel mellan duschrum och hall. Enplans radhusgrund betongplatta, dörröppning 60 cm, nivåskillnad mellan duschrum och hall ca 5 mm.

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan