Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Uppvidinge

Ska du bygga något som du inte hinner med själv och letar efter en snickare i Uppvidinge? Genom vår matchningsmotor lägger du in en förfrågan på jobbet du vill ha utfört och vi sätter er sedan i kontakt med hantverkare i din närhet. Det går snabbt att fylla i formuläret. När snickarna kontaktat dig väljer du sedan själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Innertak / Undertak

Växjö

Snickare

Växjö

Golvläggning

Älmhult

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Uppvidinge.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Uppvidinge finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Uppvidinge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Uppvidinge

Det bor 9267 personer i Uppvidinge och senaste året har 76 personer flyttat från kommunen. I Uppvidinge fanns det 2010 357 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Uppvidinge kommun

Kommuninformation

Uppvidinge kommun ligger i Kronobergs län och har ca 9300 invånare. Uppvidinge är en riktig skogskommun där mer än 80% av ytan består av skog och området är också rikt på sjöar. Det är en gammal industrikommun också är så också idag inom trä och metallindustri.

Senaste förfrågningar

 • Innertak / Undertak

  Vårt tak har gått sönder i vinden nyligen på grund av en antenn som ramlade ner och rev upp taket. Antennen var inlindad med rankor

  Växjö
 • Snickare

  Vi har köpt en stuga,100 kvadrat, i Tunatorp. Efter att ha pratat med bygglovsrådgivningen har vi beslutat att lyfta taket för att få bra höjd i huset. Vi skulle vilja konsultera en byggnadsfirma som hjälper oss att ta fram en plan så att vi kan söka bygglov.

  Växjö
 • Golvläggning

  Hej jag villrenovera badrum lega plastmata

  Älmhult
 • Snickare

  Byte av vindskivor över altanen och vid garaget . Jag har köpt vindskivor och målat själv men behöver hjälp att byta och sätta upp . Mvh:Jonas

  Älmhult
 • Snickare

  Dusch hörna glas fix trend 90*90 art 501777761

  Alvesta
 • Snickare

  Två tillbyggen på 40-talsvilla på landsbygden ska göras:1) Tillbyggnad norrgavel, ett ljust matrum angränsande till kök. Enplan, ca 18,5m2 Arkitektritning (plan-, sektions- och fasadritning finns).

  Tingsryd
 • Snickare

  Bygga ett upphöjt tralldäck med räcken och något typ av tak över ytterdörren. Den befintliga uteplatsen som är längs med huset (uppfylld och på höjd) rasar ut från huset mer och mer för varje år. Detta vill vi istället göra om till ett fräscht tralldäck på samma höjd som nu.

  Uppvidinge

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan