Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Lessebo

Söker du efter snickare eller hantverkare i Lessebo? Då kan du sluta leta! Vi hjälper dig. Vår tjänst går ut på att du helt enkelt anger vad du behöver hjälp med och vi sätter dig sedan i kontakt med duktiga hantverkare som får höra av sig till dig. De som tar kontakt med dig efter att du lämnat en förfrågan är de som faktiskt vill ha uppdrag. Du slipper därför ringa runt till dessa som har fullt upp. Och kom ihåg att tjänsten är gratis!

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Innertak / Undertak

Växjö

Snickare

Växjö

Golvläggning

Älmhult

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Lessebo.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Lessebo finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Lessebo som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Lessebo

Det bor 8140 personer i Lessebo och senaste året har 26 personer flyttat från kommunen. I Lessebo fanns det 2010 155 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Lessebo kommun

Kommuninformation

Lessebo kommun ligger mitt i glasriket i Småland och har ca 8000 invånare. Pappersbruket har satt en stark prägel på kommunen tillsammans med flera glasbruk. Du har närhet till vatten och skog i hela kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Innertak / Undertak

  Vårt tak har gått sönder i vinden nyligen på grund av en antenn som ramlade ner och rev upp taket. Antennen var inlindad med rankor

  Växjö
 • Snickare

  Vi har köpt en stuga,100 kvadrat, i Tunatorp. Efter att ha pratat med bygglovsrådgivningen har vi beslutat att lyfta taket för att få bra höjd i huset. Vi skulle vilja konsultera en byggnadsfirma som hjälper oss att ta fram en plan så att vi kan söka bygglov.

  Växjö
 • Golvläggning

  Hej jag villrenovera badrum lega plastmata

  Älmhult
 • Snickare

  Byte av vindskivor över altanen och vid garaget . Jag har köpt vindskivor och målat själv men behöver hjälp att byta och sätta upp . Mvh:Jonas

  Älmhult
 • Snickare

  Dusch hörna glas fix trend 90*90 art 501777761

  Alvesta
 • Snickare

  Två tillbyggen på 40-talsvilla på landsbygden ska göras:1) Tillbyggnad norrgavel, ett ljust matrum angränsande till kök. Enplan, ca 18,5m2 Arkitektritning (plan-, sektions- och fasadritning finns).

  Tingsryd
 • Snickare

  Bygga ett upphöjt tralldäck med räcken och något typ av tak över ytterdörren. Den befintliga uteplatsen som är längs med huset (uppfylld och på höjd) rasar ut från huset mer och mer för varje år. Detta vill vi istället göra om till ett fräscht tralldäck på samma höjd som nu.

  Uppvidinge

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan