Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Södermanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Snickare

Nyköping

Snickare

Eskilstuna

Snickare

Eskilstuna

KOMMUNER I Södermanland

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Hej, Vi har tillträdesdagen i vår nya villa den 10 juni i centrala Nyköping.   Innan vi flyttar in skulle vi vilja få några saker åtgärdade. Dessa omfattar bland annat:* Golvslipning i många delar av bostaden * Demontera vägghylla från ett sovrum * Renovera och snygga till huvudentrén  * Fixa staket utanför huvudentrén (måla och förläng)  * Målning av fasaden * Målning och reparation av sovrumsbalkongen på översta planen * Målning och uppgradering av altan  * Trädgårdsarbete (gräsklippning, häck- och buskklippning, snygga till det allmänt. . , osv) Vi skulle vilja visa några bilder där ni kan göra en egen bedömning  Vi skulle gärna vilja förstå kostnaden samt arbetet skulle kunnas påbörjas och avslutas.

  Nyköping
 • Snickare

  Yttertrappa och uteplats av betongplattor beläggs med trä.

  Eskilstuna
 • Snickare

  Bygga altan ca 20 kvm. Finns befintlig men rutten även plint under.

  Eskilstuna
 • Snickare

  Vi vill ha hjälp att bygga trädeck runt ovan mark pool och även till spabad. Lite akut för den firma som skulle hjälpa oss kan efter midsommar.

  Eskilstuna
 • Snickare

  Stadigt trappräcke utomhus, ca 30 meter i skogsbacke, tryckad furu. Intill befintlig stentrappa.

  Flen
 • Renovera hus

  Åtgärda vattenskada badrum. Ny blandare dusch. Byta handfat, blandare och toalettstol.

  Strängnäs
 • Altaner

  Har en ramp (för t. ex. rullstolar, från min gräsmatta till altandörr) i två delar som jag vill bygga om till en altan. Tanken är att höja upp ramp-delarna som lutar så att allting (golvet) är i samma höjd.

  Eskilstuna

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan