Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Södermanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Snickare

Oxelösund

Snickare

Gnesta

Snickare

Nyköping

KOMMUNER I Södermanland

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Lägga parkett i lägenhet ca 40 m2.

  Oxelösund
 • Snickare

  Önskar få ett golv slipat i Eskilstuna

  Gnesta
 • Snickare

  Byta underskåp c:a 320 cm samt överskåp 100x90 cm i kök mot Ikeastommar som vi köper och har på plats. Vi vill behålla spis och diskbänk men kakla väggen bakom/över dessa. yta:

  Nyköping
 • Snickare

  Byta 3-4 underskåp och bänkskivor totalt drygt 300 cm samt ett överskåp 100 cm brett, mot nya från Ikea som vi köper och har på plats. Vi vill behålla diskbänken och spisen. vi vill kakla väggen bakom/över spis, bänkskiva och diskbänk upp till tak, yta:

  Nyköping
 • Snickare

  Montering kök möblerna inom köket i Deje

  Trosa
 • Snickare

  Att bygga ut vardagsrum ungefär 15 kvm och en uterum. Det behövs inte gräva källare.

  Katrineholm
 • Snickare

  Sätta in en karusell i kökets hörnskåp. Blandaren vid diskbänken sitter löst.

  Trosa

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan