Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Södermanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

Snickare

Trosa

Snickare

Eskilstuna

Snickare

Eskilstuna

KOMMUNER I Södermanland

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Adressen är Lammsjövägen 34 inom Granlunds fritidsområde vi OK Sillekrog, Torsåkers-Berga 2:76. Fastigheten ligger i Nyköpings kommun precis på gränsen till Trosa. Vi vill bygga ut våran sommarstuga genom att flytta ut en gavelvägg, göra en mindre utbyggnad på baksidan och bygga in en veranda.

  Trosa
 • Snickare

  Bygga karm till befintlig dörr.

  Eskilstuna
 • Snickare

  Jag behöver bygga en farstubro med tillhörande tak som ska ersätta nuvarande betongtrappa. Detta behöver ske efter vi har genomfört dräneringen av huset vilket inte har något datum ännu. Tidigast efter sommare 2022.

  Eskilstuna
 • Snickare

  Jag vill få hjälp att montera/ bygga ett vägganslutet sommar uterum med sadeltak från Willab Garden. Taket är kanalplast. Stommen beställs exaktkapad och grundmålad.

  Nyköping
 • Snickare

  Jag vill ha hjälp att göra en innerväggar i huset

  Oxelösund
 • Snickare

  Ihopsättning av en fåtölj

  Eskilstuna
 • Snickare

  Bygga en innervägg på ca 4m och snedtak . Samt en dörr.

  Eskilstuna

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan