Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Värmland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Snickare

Karlstad

Snickeri / Montering

Karlstad

Snickare

Säffle

KOMMUNER I Värmland

Filtrering

Sökfilter

 • Värmlands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Byta bänkskiva i köket och kakel. Även kolla på ett golv som höjer sig på ett ställe och såga en liten sträcka vid garderoben.

  Karlstad
 • Snickeri / Montering

  Jag vill byta bänkskiva och nytt kakel

  Karlstad
 • Snickare

  Montera ur två altandörrar och montera två nya inkl med karm.

  Säffle
 • Snickare

  Hej Tänkte bygga en innervägg i lägenheten därför undrar över offerten. Vad som ingår i byggandet ?Vid intresse kan skicka en planlösning Mvh Olivia Rosèn

  Karlstad
 • Snickare

  Byte av ytterpanel, 145*21 med lockläkt 45*21 på södergavel som är på ett 2 våningshus . bredd 9 meter. timmerhus. tilläggsisolering 45mm.

  Kristinehamn
 • Snickare

  Altandäck till husbil vid bråtens camping, ca: 50 m2

  Torsby
 • Snickare

  Att bygga om/ fräsch upp trätrappan vid entrén. Det är 4 trappsteg inklusive avsatsen. Plankorna ligger på en järnstomme och det finns även en stor cementerad grund, detta behöver troligen inte bytas ut.

  Arvika

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan