Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Vännäs

Det kan vara tidskrävande att få tag på duktiga snickare som har tiden över men vi har kontakter med många. Du lägger in en förfrågan på arbetet du vill ha utfört som vi sedan passar vidare till olika snickare som sedan tar kontakt med dig. Att fylla i formuläret går fort och kostar inget! Du sparar tid och genom att jämföra olika snickare kan du spara pengar också!

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Plåtarbete / Takplåt

Umeå

Snickare

Skellefteå

Snickare

Vilhelmina

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Vännäs.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Vännäs finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Vännäs som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Vännäs

Det bor 8424 personer i Vännäs och senaste året har 57 personer flyttat in till kommunen. I Vännäs fanns det 2010 192 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Vännäs är en kommun belägen i Västerbottens län och är den till ytan minsta kommunen i länet med sina 534 kvadratkilometer. Det bor totalt ca 8300 invånare här och landskapet domineras av sprickdalar. Inom näringslivet är de viktigaste sektorerna träindustri och även kraftbolag.

Senaste förfrågningar

 • Plåtarbete / Takplåt

  Vi behöver ny vindskiva på vår ena gavel då den farit illa under vintern (pga vindskiveplåten som i sin tur behöver bytas + plåten som ”guidar” ner i hängrännan). Bild finns.

  Umeå
 • Snickare

  Vi behöver 1-2 gubbar så fort som möjligt som kan hjälpa till och avsluta ett projekt för oss. Vi har ont om folk och det är en dörr som ska monteras, vägguttag som ska bytas ut och golv/taklister som ska monteras. Deadline för att bli klara är 5/6 men vi kanske kan sträcka oss till 6/7.

  Skellefteå
 • Snickare

  Ett 60 år gammalt fritidshus behöver ny träfasad samt ett nytt plåttak. Adress Rembacka 44. Idag består fasaden av liggande panel.

  Vilhelmina
 • Snickare

  Bygga igen en öppning i väggen som är 225 cm bred och 208 cm hög. Det ska byggas vägg samt sättas in en dubbeldörr för att dela av ett rum till två.

  Umeå
 • Snickare

  Det är 200 år gammal timmer hus som var en gång översvämat. Man behöver lyfta alla golv och åtgärda rimmer stockar som är skadade. Visa golv ska läggas tillbaks

  Vännäs
 • Snickare

  Riva en innervägg mellan kök och vardagsrum, ej bärande vägg och sen iordningställa så golv, väggar och tak ser snyggt it.

  Skellefteå
 • Snickare

  Bygga altan med vindskydd ca 6*4 meter

  Skellefteå

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan