Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Ronneby

Ska du bygga eller renovera något och letar efter en snickare i Ronneby? Oavsett vilken typ av arbete du vill ha utfört så gör vi vårt bästa med att matcha ihop din begäran med duktiga snickare. Det kostar inget att lägga in en offertförfrågan och du binder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

Snickare

Karlskrona

Snickare

Ronneby

Snickare

Sölvesborg

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Ronneby.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Ronneby finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Ronneby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Ronneby

Det bor 28307 personer i Ronneby och senaste året har 162 personer flyttat från kommunen. I Ronneby fanns det 2010 783 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  I samband med ommålning av huset har en bräda (vindskiva) visat sig vara rutten. Den måste bytas (skruvas ned, den sitter överlappad med en annan bräda som är skruvad i takplåten). Eftersom huset målas just nu är det lite bråttom…

  Karlskrona
 • Snickare

  Ändring av befintligt kök samt ta ned vägg för att öppna upp in till vardagsrum. Ytan är ca 13 m2.

  Ronneby
 • Snickare

  Växla av en bärande vägg med stålbalk på ca 2 m

  Sölvesborg
 • Bygga hus

  Vi måste och behöver bygga en ny servicebyggnad till på Kolleviks Camping som är tänkt stå klar till säsongen 2024. Vi är fortfarande i planeringsstadiet, men vill redan nu höra om ni har möjlighet att ta er på sådant uppdrag. Uppdraget är på helentreprenad och då inkluderas det att riva två (2) befintliga byggnader.

  Karlshamn
 • Snickare

  UTÖKA BEFINTLIG ALTAN OCH GLASA IN VISS DEL

  Ronneby
 • Snickare

  Byte av betongpannor på mitt hus ( 1-plans m källare ) på Hjortvägen 12 i Rödeby. Takets area = 2*5. 1*17. 5 m = 178. 5 m2. På taket finns en skorsten i Mexitegel och en ventilationsskorsten i plåt.

  Karlskrona
 • Snickare

  Fasad, gavelspets under taket:på en sida ska bräder som bytas/målas och på den andra sidan ska bräderna målas Garaget:behöver jag en fackman som kollar om det räcker med målning eller om bräder ska bytas.

  Ronneby

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan