Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Karlshamn

Svårt att hitta en bra snickare i Karlshamn? Låt dom hitta dig istället! Beskriv vad du behöver hjälp med så kommer din förfrågan att skickas vidare till lokala snickare och byggarbetare som sedan kommer att höra av sig till dig via telefon eller epost. Du binder dig inte till något och behöver inte betala för att lämna en offertförfrågan.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Snickare

Ronneby

Snickare

Olofström

Möbelsnickare

Karlskrona

Om Snickare.se

Vi på snickare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta snickare i Karlshamn.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika snickare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Karlshamn finns det många olika byggfirmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
snickarna i Karlshamn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på snickeriarbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från snickare.

Statistik för Karlshamn

Det bor 31126 personer i Karlshamn och senaste året har 225 personer flyttat in till kommunen. I Karlshamn fanns det 2010 907 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Snickare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlshamns kommun

Kommuninformation

Karlshamns kommun återfinns i Blekinge och har ca 30900 invånare. Karlshamn är en gemytlig handelsstad med mysiga gränder och torghandel. Den industriella verksamhet som mer än någon annan har gjort kommunen känd är förädlingen av brännvin och sprit.

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Fasad gavel på en trä villa 1 1/2 plans byggt 1929. Byta panel ev ny isolering. Samt framsida på ett litet gästhus som idag har två glasdörrar vill vi ända om så det blir en dörr och ett mindre fönster

  Ronneby
 • Snickare

  Renovering af 120 m2 ekonomibyggnad (lada). Den är gammal och bärande konstruktionen är tveksam. Beroende på kostnader skulle jag ville ha fönster och kanske isolering som är lämplig för sådan byggnad.

  Olofström
 • Möbelsnickare

  Platsbyggd tv-bänk. Trä-ribbor längst väggen 190x300 cm. Sen själva bänken 40cm hög, 35 cm djup, ca 250cm bred.

  Karlskrona
 • Snickare

  Byte av fasad på 1 förråd samt byte av 2 trösklar och 2 dörrar.

  Ronneby
 • Betong / Armering

  Gjuta platta till uterum 21kvm inkl markarbete. I plattan ska det anslutas vattenburen golvvärme. Trädäck på ca 40kvm ca 20 cm från mark.

  Karlskrona
 • Snickare

  Tacksam för offerter på införskaffning och uppsättning av 2 ledstänger, ett till källartrappan inomhus, ca 5-6 m och ett till källartrappan utomhus, ca 3-4m. Ledstängerna kan vara de enklaste modellen då den ska verka funktionella. Detta är för bostadsanpassning till min mors hus.

  Olofström
 • Badrumsrenovering

  Ett badrum från 1985 våtrumstapet och våtrumsgolv Byte av golvbrunn behövs. 2. 20 lång 130 bred=286 cm om jag tänker rätt Byte av toalett o handfat. Tänker mig kakel i duschen och väggar målade i våtrumsfärg.

  Ronneby

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan