Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Dalarna

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Snickare

Hedemora

Snickare

Borlänge

Snickare

Hedemora

KOMMUNER I Dalarna

Filtrering

Sökfilter

 • Dalarnas län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Mindre uterum som ska bli en hall byggas tak och isoleras, riva golv och tak i köksdel, byggas nytt med högre i tak och ett badrum. Lister runt fönster och dörrar

  Hedemora
 • Snickare

  Hej! Byta bänkskiva i kök, 2 st samt höja dessa från stommen. Ny diskho ska sättas i bänkskiva.

  Borlänge
 • Snickare

  Byte av vertikal köksfläkt på klinkervägg

  Hedemora
 • Snickeri / Montering

  Montera lite möbler från jysk

  Falun
 • Snickare

  Vill bygga en stuga på 25 km bygglov finns. stugan är levererad

  Avesta
 • Snickare

  Byte av vindskivor. 1-planshus

  Ludvika
 • Snickare

  Grundbyggnad av Maskinhall med mått 8x16m i ytterkant. Stomme och takstolar kommer som byggsats med monteringsbeskrivning. Arbetet gäller stomme, takstolar, täckt tak med råspontluckor, underlagspapp och läkt.

  Gagnef

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan