Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Västmanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Snickare

Fagersta

Snickare

Västerås

Snickare

Fagersta

KOMMUNER I Västmanland

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Bygga trapp i tryck impregnerat trä från hus ner till brygga på höjdskillnad ca 10-15 meter. Byggas även trall däck mot huset som ska vara ca 1 1/2 meter ut från huset och ca 25-50 meter långt. Detta ska byggas ihop.

  Fagersta
 • Snickare

  Bygga en Attefallare 30 kvadratmeter ska stå på plintar

  Västerås
 • Snickare

  Ett stort träd har fallit över huset och orsakat skador på taket, det behövs inspekteras och försäkringsbolag vill ha offert. Idag kommer trädfällare att titta på hur vi får bort trädet. Jag har bilder på hur det ser ut nu.

  Fagersta
 • Snickare

  Nytt altan golv på platsen där det nu ligger ett gammalt golv. Yta ca 15-20 kvm

  Västerås
 • Snickare

  Byta ytterläkt i husgavel , nästan 10meter bred , 5,5 högt , - garage , c. 25 m2 , 22x120

  Surahammar
 • Snickare

  Jag behöver hjälp med att byta ut mitt staket som är ruttet. Vill sätta upp ett staket med tryckimpregnerat trä. Eventuellt kan nuvarande staketstolpar av metall användas.

  Surahammar
 • Bygga om / Bygga till

  Vi vill bygga om en befintlig gäststuga/friggeboda på 10 kvm till en vedeldad bastu.

  Fagersta

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan