Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Västernorrland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Snickare

Örnsköldsvik

Snickare

Sundsvall

Snickare

Sundsvall

KOMMUNER I Västernorrland

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Önskar offert av byte av 5 stycken fönster. Demontering av gamla fönster och montering av nya fönster. Fönstren finns redan, så det jag önskar offert på är själva arbetskostnaden.

  Örnsköldsvik
 • Snickare

  Riva en vägg, regla upp två nya och sätta gips.

  Sundsvall
 • Snickare

  Hej, Arbetet avser byte av två fönster samt en innerdörr. Ett av fönstren som ska bytas kommer vara 1 dm smalare än befintligt, så det kommer krävas nån slags regling. Träfasad.

  Sundsvall
 • Snickare

  Byte av del av tak ovan altan/entré dörr då del av träet har ruttnat.

  Sundsvall
 • Snickare

  Nya bräder och underlag på 10 m balkong . Inglasat uterum som behöver nytt plåttak . Inglasningen ligger under balkongen.

  Sundsvall
 • Snickare

  Jag har tre garderober som sitter ihop och till två av dessa är dörrarna från hallen och till den tredje är dörren från sovrummet. Jag vill slå igen dörrarna från hallen och sätta in skjutdörrar från sovrummet.

  Sundsvall
 • Snickare

  Ombyggnad av två dörrposter och skafferi o kyl o frys. Förklarar närmare då ni Ringer. kostnadsförslag?

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan