Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Jämtland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Fönster / Fönsterrenovering

Östersund

Snickare

Åre

Snickare

Östersund

KOMMUNER I Jämtland

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län

Senaste förfrågningar

 • Fönster / Fönsterrenovering

  Jag har en kolonistuga med en inglasad altan. Träet under (och kanske även vid sidan av) fönstret på ena kortsidan är murket och behöver åtgärdas/bytas. Kolonistugan är belägen i Östersund i Koloniträdgårdsföreningen Oden.

  Östersund
 • Snickare

  Demontering av befintligt fönster och montering av nytt fönster. Nytt fönster är bestellt, och beräkas bli levererat i vecka 30. platsen är belägen i Granberg 720, cirka 6,5 mil väster om Järpen.

  Åre
 • Snickare

  Div. reparationer bla byte av brädor på räcket, två takplåtar saknas på farstukvist.

  Östersund
 • Snickare

  Sätta upp en tung hylla på kakelvägg.

  Östersund
 • Snickare

  Ombyggnad av befintlig bro/farsukvist.

  Berg
 • Snickare

  Byta kök ca 15m. Köket är ett Ikea kök jobbet kan påbörjas efter midsommar.

  Östersund
 • Snickare

  Byta kök i lgh. Ca 80 tim

  Östersund

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan