Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Halland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Snickare

Varberg

Golvläggning

Halmstad

Snickare

Varberg

KOMMUNER I Halland

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Byte av tak på villa renovering

  Varberg
 • Golvläggning

  Byte av laminatgolv i hall/kök ca. 25 m2

  Halmstad
 • Snickare

  Skydd runt uteplats och tak med skydd runt ingång med tak

  Varberg
 • Snickare

  Jag behöver få mina vindskivor på mitt enplanshus i Harplinge bytte. Dom behöver bytas på båda kortsidorna. Jag undrar vad det ungefär skulle kosta om jag själv hämtar materialet samt hur snart ni skulle kunna göra arbetet

  Halmstad
 • Möbelsnickare

  Vi har nyligen köpt ett högskåp till vårt kök (från HTH). Vi skulle behöva hjälp att säkerställa så att skåpet står stadigt och stabilt på sina fyra plastben. Ev fästa det i väggen, såga till och montera dit socklar och en ”passbit” mellan skåpet och väggen.

  Kungsbacka
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Vi har nyligen köpt ett nyproducerat hus i Billdal och behöver hjälp att anlägga trädgården. Gräsmatta, altan, stenläggning, häck, förråd, etc. Idag finns ingenting så det är ett relativt stort projekt.

  Kungsbacka
 • Snickare

  I burspråk där det nu är dubbelfönster vill vi sätta in heltäckande altandörrr iställe för fönsterna. Det sitter ett vattenburet element under fönstren. Dörrar ännu inte bestämda vilken typ men tanken är dubbeldörr som båda öppnar utåt.

  Kungsbacka

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan