Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Halland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Snickare

Varberg

Snickare

Halmstad

Snickare

Kungsbacka

KOMMUNER I Halland

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Vi behöver hjälp att byta ut dåliga brädor på en hallands länga. Eventuellt även byta fönster.

  Varberg
 • Snickare

  Eftersom jag har svårt att hitta sängram i storleken 100x200 har jag bestämt mig för att ta ut fjädrar från min nuvarande säng 105x200 och behålla ram, ben och board. Efter att ha tagit fjädrar kommer basen att vara platt och den nya maddrasen kan lätt glida från basen. Jag skulle vilja ha en list runt basen (kanske tre sidor eftersom den fjärde kommer att ha board) så att maddrass inte kan röra sig.

  Halmstad
 • Snickare

  Vi har en altan på 93m2 som behöver ny trall samt byggas om lite. För intresse så kan ni klicka på denna länk för att för att se ritning:https://1drv. ms/b/s! AvOhobrTe0OTgbIjrI2U5Hl5qggRlQ?e=eTJdIe Jag är intresserad av pris och om någon är intresserad att hjälpa mig.

  Kungsbacka
 • Snickare

  Vi har en altan på 93 m2 som behövs ny trall på, samt lite ombygge. Följ denna länken för att se och ladda ner ritning:https://1drv. ms/b/s! AvOhobrTe0OTgbIjrI2U5Hl5qggRlQ?e=eTJdIe Mvh Ralf Vilhelmsson

  Kungsbacka
 • Altaner

  Utbyggnad inglasad véranda och Altan golf ca 60 m2.

  Laholm
 • Snickare

  Byta yterdörrar, innedörrar och garageport

  Falkenberg
 • Snickare

  Jag behöver stärka upp en större spalje så att den står emot blåsten bättre

  Kungsbacka

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan