Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     514 förfrågningar i November 2023

Snickare

Gotland

Snickare

Gotland

Snickare

Gotland

KOMMUNER I Gotland

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Vi bor i en mindre villa i Länna i Visby. I huset finns sedan tidigare några Outlinefönster som vi är nöjda med. Dock återstår flera fönster i huset som inte är utbytta & som behöver bytas till modernare 3-glasfönster från Outline.

  Gotland
 • Snickare

  Byta ut trädäcket med nytt virke och frakta bort det gamla virket

  Gotland
 • Snickare

  1. flytta innevägg ej bärnade, rivnng av innertak. yta 20 kvadratmeter.

  Gotland
 • Snickare

  Trapp steg till altan, 3 trappsteg ca 20 meter lång i Kvarnåkershamn Gotland.

  Gotland
 • Snickare

  Tak och takbjälkar behöver bytas ut på farstun, på enklast och billigast möjliga vis. Det regnar in och virket håller på att ruttna. Takpannorna byts ut till plåttak, just bara över farstun, ca 12-15 kvm.

  Gotland
 • Snickare

  Göra om sommarhus till vinterisolerat samt bygga ut lite.

  Gotland
 • Snickare

  Montering av trappräcke (handledare och bottenstock samt stolpar finns, men inte spjälor/ståndare) på övervåning. Öppningen (870 mm x 2325 mm) ligger mitt i huset så en kortare garderobsvägg ska byggas på ena sidan för stabiliteten hos räcket. Två stolpar ska gå upp i taket, på motstående sida, även det för stabiliteten.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan