Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Snickare

Gotland

Snickare

Gotland

Snickare

Gotland

KOMMUNER I Gotland

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Hej, Jag skulle vilja bygga en vedeldad bastu på max 5kvm. Två lavar och gärna med två långsmala fönster på ena långsidan. Så man får bra utsikt när man sitter i bastun.

  Gotland
 • Snickare

  Trädäck/ Altan direkt på mark. Gräsmatta med inslag av äldre stenläggning.

  Gotland
 • Snickare

  Uppsättning av uterum från willab garden 2 väggar i vinkel finns på plats

  Gotland
 • Snickare

  Montering av taksteg på tegeltak. En familjs kedjehus. Fältgatan 37 i Visby.

  Gotland
 • Snickare

  Vi önskar hjälp med att plats bygga en bokhylla, från golv till tak. Den ska vara 60 cm bred och 250 cm hög. De ska var delad på mitten och innehålla ett antal osymmetriska fack.

  Gotland
 • Fasad / Fasadrenovering

  Jag behöver hjälp med montering av spaltventil på 2 fönster samt montering av Badrumsfläkt (Fresh intelvent ) Dessutom nedmontering av innerväggar samt reglar i källaren, finns 3 eluttag som sitter i väggen

  Gotland
 • Snickare

  Yttertak från 1930 med takkupa som läcker i vinkeln Tjärpapp och takplåt över kupan och senare ett plåttak på reglar Taket har fortsatt att läcka just här där det är öppet för vatten från sidan Läckan har pågått länge och några plankor är helt mörkna Vi har inifrån bytt en bärning men vill inte göra ytterjobbet själva Vi talade med Gardells men de menade att det är ett snickarjobb att byta takplank

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan