Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Snickare

Gotland

Snickare

Gotland

Snickare

Gotland

KOMMUNER I Gotland

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Jag behöver fyra bordsben ca 25 cm i omkrets. Trävita.

  Gotland
 • Snickare

  Vi har köpt en bostadsrätt och nu vill vi byta ut köket. Vi har beställt ett EPOQ ifrån Elgiganten till i November 2021.

  Gotland
 • Snickare

  Vi har ett litet gästhus utan vatten men med insatt el på kanske 2 ggr 3 meter med plats för säng och bord och garderob finns där nytt golv behöver läggas och väggar tätas och målas om samt ev två fönster bytas ut ( har regnat in / möglat . Vi har tänkt att det kanske borde rivas och bättre köpa ny friggebod men ungdomarna gillade det så mycket i somras så nu undrar vi om det går att rädda och kostnad ?

  Gotland
 • Snickare

  Isolering av friggebod och byte av några fönster på densamma.

  Gotland
 • Snickare

  Montering av markis på husfasad.

  Gotland
 • Fastighetsskötsel

  Byte av standardmått ytterdörr i villa

  Gotland
 • Bygga om / Bygga till

  Intökt hus på 78 m2 med källare. Behövs en total renovering från golv till tak. Renoverat senast 1954.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan