Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i Januari 2023

Snickare

Gotland

Snickare

Gotland

Vatten / Avlopp

Gotland

KOMMUNER I Gotland

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Golvet behöver göras om i en befintlig friggebod. Skivor och isolering har lossnat under varför vi tror att hela golvet behöver göras om från grunden

  Gotland
 • Snickare

  Vi skulle vilja ha hjälp med att bygga två inomhusdörrar och ta bort en väggfast bänk i vårt hus på Skeppargatan i Visby.

  Gotland
 • Vatten / Avlopp

  Bygga duschrum /toa/ i oisolerat rum. Snickare , rörmokare golv

  Gotland
 • Snickare

  Behöver hjälp med reparation av altan till mitt timmerhus

  Gotland
 • Snickare

  Altanbygge runt en pool, att byggas ihop med den befintliga altanen, senare även staket och sen ska ett förråd byggas inne, under en trapp, men det blir senare, först och främst Altanen

  Gotland
 • Snickare

  Altan runt pool, bygga på befintlig altan, eventuellt staket, senare oxå bygga förvaring under en trapp mm, men att börja med Altanbygget.

  Gotland
 • Snickare

  Fönstret på ovanvåningen behöver bytas. även ramen är dålig. Fönstret består av tre öppningsbara flaggfönster.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan