Register

GRATIS TJÄNST

Snickare i Gävleborg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala snickare som lämnar offerter. Samtliga anslutna snickare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Snickare

Hofors

Snickare

Sandviken

Snickare

Ljusdal

KOMMUNER I Gävleborg

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län

Senaste förfrågningar

 • Snickare

  Nya innertak i två rum på övervåningen, sitter spända papptak som är trasiga där idag. Uttag av inbyggd säng i båda rummen. Bröstpanel i trappen upp.

  Hofors
 • Snickare

  Behöver ett skjul med skjutdörrar på framsidan 12meter brett 4 meter djupt 2,5meter högt i framkant med pulpettak 2 mellanväggar

  Sandviken
 • Snickare

  Borttagning av befintligt kök. Installation av nytt kök, samt golvläggning i köket.

  Ljusdal
 • Renovera hus

  Övervåningen ska isoleras, väggar byggas, golvläggning och renovering av trappa. Övervåningen är helt oinredd men bygget påbörjat vid överlåtelse/tillträdet.

  Ljusdal
 • Snickare

  Byte ytterdörr samt tilläggsisolering badrumsvägg.

  Gävle
 • Snickare

  Byta till en glasdörr i vårt uterum

  Gävle
 • Snickare

  Uterum som behöver isoleras och lyftas tror jag.

  Hofors

Så tyckte kunderna

"Detta funkade ju hur bra som helst! Vilket smidigt sätt att komma i kontakt med olika snickare, kändes nästan lite lyxigt att inte själv behöva ringa runt och jaga alla upptagna byggare. Inom 4 dagar hade 4 olika snickare tagit kontakt med mig och jag valde sedan den som gjorde bäst intryck. Priset var en viktig del men lika viktigt var att jag kände att jag hade förtroende för dom som skulle utföra jobbet. Nu går vi här hemma och njuter av det nyrenoverade fina badrummet med golvvärme och andra bekvämligheter som vi önskat oss. Jag rekommenderar verkligen andra att använda den här typen av tjänster om man vill spara både tid och förhoppningsvis också pengar!"

// Gunilla, Sollentuna

Skapa offertförfrågan